Nasze sosy chili powstają z papryk z własnej uprawy. Nieustannie szukamy nowych, ciekawych odmian, a także dodatków, które pozwolą nam na stworzenie jeszcze bardziej wyjątkowych produktów.
Cały rok się ciężko pracuje, aby w końcu zażyć luksusu bułgarskiego all exclusive. Granice pomiędzy śniadaniem, obiadem, a kolacją zacierają się, a driny prosto z bitch-baru wchodzą jak złoto....
Więcej210! Jedziemy! To słowa jakie cisną się na usta, gdy pierwszy raz znajdziesz się autem, najlepiej firmowym, po zachodniej stronie Odry. Częściej używa się tylko sentencji: Wie viel kostet...
WięcejNajwiększy komplement, jaki gospodyni może usłyszeć. Wzór do naśladowania i koniecznie podzielenia się przepisem po raz piąty już w tym roku. Jeśli to ciasto jest dobre, takie nie za...
WięcejSentencja, która zawsze pada w święta oraz każde imieniny. Jasny i prosty przekaz, że nie wszystko jeszcze wylądowało na stole i można w każdej chwili dołożyć. Zupełnie jak ten...
WięcejReceptura tego sosu została opracowana w 2014 r. Od tamtej pory stale dopracowujemy skład sosu, jednak to co stanowi jego duszę nie zmienia się. Są to własnoręcznie uwędzone Chipotle,...
WięcejTen sos to dedykacja dla wszystkich przeciwników pizzy z ananasem. Nasze papryczki odmian Lemon Drop, Cherry Bomb i Poblano wzbogaciliśmy soczystym ananasem, dzięki temu nie trafił on na hawajską...
WięcejSos inspirowany cebulowym chutney jednak z dodatkiem bardzo ostrej papryczki Trinidad Scorpion. Sos ma gładką konsystencję z drobinkami papryczek. Słodycz cebuli komponuje się z bardzo dużą ostrością, idealna opcja...
WięcejZielony sos chili powstaje zawsze na końcu sezonu. Do jego wytworzenia zbieramy papryki, które już nie zdążą się wybarwić. Największym wyzwaniem w przypadku tego sosu, to zachowanie jak najbardziej...
WięcejSos w stylu karaibskim, delikatnie słodki, o cytrusowym aromacie i pięknej, pomarańczowej barwie.
WięcejPołączenie bardzo cytrusowej papryczki odmiany Lemon drop ze swojskim chrzanem. Ten zestaw dał nam bardzo intensywny sos o wspaniałym aromacie chrzanu.
WięcejNasz najbardziej ostry sos, przygotowany z kilku odmian Trinidad Scorpion oraz Carolina Repaer. Niezwykle aromatyczny, piekielnie ostry, a zarazem złożony. Zabrakło dla Ciebie? Trzecia, ostatnia seria tego sosu już...
Więcej