Sosy fermentowane

9 grudnia 2018

0 Komentarzy


Czacha dymi

Receptura tego sosu została opracowana w 2014 r. Od tamtej pory stale dopracowujemy skład sosu, jednak to co stanowi jego duszę nie zmienia się. Są to własnoręcznie uwędzone Chipotle,...

Więcej

6 października 2018

0 Komentarzy


Sos na grylla

Połączenie bardzo cytrusowej papryczki odmiany Lemon drop ze swojskim chrzanem. Ten zestaw dał nam bardzo intensywny sos o wspaniałym aromacie chrzanu.

Więcej

6 października 2018

2 Komentarze


Mokry sen o Karolinie

Nasz najbardziej ostry sos, przygotowany z kilku odmian Trinidad Scorpion oraz Carolina Repaer. Niezwykle aromatyczny, piekielnie ostry, a zarazem złożony. Zabrakło dla Ciebie? Trzecia, ostatnia seria tego sosu już...

Więcej

Strona korzysta z plików cookies w Twojej przeglądarce. więcej info

Nasza strona jest oparta o CMS Wordpress. Jego mechanizmy zapisują w Twojej przeglądarce pliki cookies. Dzięki którym mamy możliwość zbierania statystyk odwiedzin, auto-uzupełniania formularzy oraz wiele innych przydatnych funkcjonalności. Jeśli nie zgadzasz się na zapisywanie tych plików w swojej przeglądarce, możesz w dowolnej chwili wyłączyć ich obsługiwanie w ustawieniach przeglądarki lub opuścić naszą stronę i wyczyścić ciasteczka z pamięci przeglądarki.

Zamknij