Sosy pasteryzowane z reguły wyróżniają się nieco większą słodkością i brakiem dodatku octu. Najbardziej popularne w tej grupie są sosy w karaibskim stylu, bazujące na tropikalnych dodatkach, takich jak mango lub awokado.
Cały rok się ciężko pracuje, aby w końcu zażyć luksusu bułgarskiego all exclusive. Granice pomiędzy śniadaniem, obiadem, a kolacją zacierają się, a driny prosto z bitch-baru wchodzą jak złoto....
Więcej210! Jedziemy! To słowa jakie cisną się na usta, gdy pierwszy raz znajdziesz się autem, najlepiej firmowym, po zachodniej stronie Odry. Częściej używa się tylko sentencji: Wie viel kostet...
WięcejNajwiększy komplement, jaki gospodyni może usłyszeć. Wzór do naśladowania i koniecznie podzielenia się przepisem po raz piąty już w tym roku. Jeśli to ciasto jest dobre, takie nie za...
WięcejSentencja, która zawsze pada w święta oraz każde imieniny. Jasny i prosty przekaz, że nie wszystko jeszcze wylądowało na stole i można w każdej chwili dołożyć. Zupełnie jak ten...
WięcejTen sos to dedykacja dla wszystkich przeciwników pizzy z ananasem. Nasze papryczki odmian Lemon Drop, Cherry Bomb i Poblano wzbogaciliśmy soczystym ananasem, dzięki temu nie trafił on na hawajską...
WięcejSos inspirowany cebulowym chutney jednak z dodatkiem bardzo ostrej papryczki Trinidad Scorpion. Sos ma gładką konsystencję z drobinkami papryczek. Słodycz cebuli komponuje się z bardzo dużą ostrością, idealna opcja...
WięcejZielony sos chili powstaje zawsze na końcu sezonu. Do jego wytworzenia zbieramy papryki, które już nie zdążą się wybarwić. Największym wyzwaniem w przypadku tego sosu, to zachowanie jak najbardziej...
WięcejSos w stylu karaibskim, delikatnie słodki, o cytrusowym aromacie i pięknej, pomarańczowej barwie.
Więcej