Zielony sos chili 2019

Zielony sos chili powstaje zawsze na końcu sezonu. Do jego wytworzenia zbieramy papryki, które już nie zdążą się wybarwić. Największym wyzwaniem w przypadku tego sosu, to zachowanie jak najbardziej intensywnego koloru zieleni. Edycja 2018 jest zdecydowanie bardziej pikantna od zeszłorocznej. Ilość dodatków jednak jak zawsze minimalna, jedynie sól i sok z cytryn. Dzięki temu sos zachowuje w pełni charakter zielonych papryczek i jest produktem najwyższej jakości.


0 Komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Strona korzysta z plików cookies w Twojej przeglądarce. więcej info

Nasza strona jest oparta o CMS Wordpress. Jego mechanizmy zapisują w Twojej przeglądarce pliki cookies. Dzięki którym mamy możliwość zbierania statystyk odwiedzin, auto-uzupełniania formularzy oraz wiele innych przydatnych funkcjonalności. Jeśli nie zgadzasz się na zapisywanie tych plików w swojej przeglądarce, możesz w dowolnej chwili wyłączyć ich obsługiwanie w ustawieniach przeglądarki lub opuścić naszą stronę i wyczyścić ciasteczka z pamięci przeglądarki.

Zamknij