Najostrzejszy sos w sezonie 2018!

Kategoria: Przetwory
24 września 2018
chocolate scorpion nasiona ostre

24 września z trudem odszypułkowaliśmy i rozdrobniliśmy w blenderze nasz najostrzejszy sos fermentowany w tym sezonie. Jest to tabasco z dodatkiem m.in. Carolina Reaper, dwóch odmian Trinidad Scorpio oraz Habanero Chocolate.

Sos ma konsystencję salsy oraz zawiera sporo pestek, po zakończonej fermentacji podejmiemy decyzję, czy zblenderujemy sos gładko czy zostanie on w takiej formie.

Podobne wpisy:


0

Strona korzysta z plików cookies w Twojej przeglądarce. więcej info

Nasza strona jest oparta o CMS Wordpress. Jego mechanizmy zapisują w Twojej przeglądarce pliki cookies. Dzięki którym mamy możliwość zbierania statystyk odwiedzin, auto-uzupełniania formularzy oraz wiele innych przydatnych funkcjonalności. Jeśli nie zgadzasz się na zapisywanie tych plików w swojej przeglądarce, możesz w dowolnej chwili wyłączyć ich obsługiwanie w ustawieniach przeglądarki lub opuścić naszą stronę i wyczyścić ciasteczka z pamięci przeglądarki.

Zamknij