2 nowe sosy fermentowane dostępne od 1.02.2021

Kategoria: Uprawa chili
6 stycznia 2021
ostre sosy sklep 2021

W pierwszy dzień lutego uruchomimy sprzedaż 2 nowych sosów fermentowanych, nastawionych jeszcze jesienią 2020. Jak zawsze staramy się testować nowe metody fermentacji i leżakowania. Teraz skupiliśmy się głównie na leżakowaniu, które trwało ponad 2 miesiące. Więcej szczegółów już niebawem.

Podobne wpisy:


Strona korzysta z plików cookies w Twojej przeglądarce. więcej info

Nasza strona jest oparta o CMS Wordpress. Jego mechanizmy zapisują w Twojej przeglądarce pliki cookies. Dzięki którym mamy możliwość zbierania statystyk odwiedzin, auto-uzupełniania formularzy oraz wiele innych przydatnych funkcjonalności. Jeśli nie zgadzasz się na zapisywanie tych plików w swojej przeglądarce, możesz w dowolnej chwili wyłączyć ich obsługiwanie w ustawieniach przeglądarki lub opuścić naszą stronę i wyczyścić ciasteczka z pamięci przeglądarki.

Zamknij