Zbiór chmielu i warzenie piwa na świeżej szyszce

W tym roku w końcu dorobiłem się porządnego zbioru chmielu. Polska odmiana Sybilla obrodziła bardzo ładnie. Co prawda mogłem zredukować pędy, dzięki czemu miałbym o wiele więcej bardzo dużych szyszek, ale i tak spokojnie wystarczyło szyszek na małą, indoor’ową warkę. Zapraszamy dziś do krótkiej foto relacji ze zbiorów chmielu w Gorzanowicach.


0 Komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Strona korzysta z plików cookies w Twojej przeglądarce. więcej info

Nasza strona jest oparta o CMS Wordpress. Jego mechanizmy zapisują w Twojej przeglądarce pliki cookies. Dzięki którym mamy możliwość zbierania statystyk odwiedzin, auto-uzupełniania formularzy oraz wiele innych przydatnych funkcjonalności. Jeśli nie zgadzasz się na zapisywanie tych plików w swojej przeglądarce, możesz w dowolnej chwili wyłączyć ich obsługiwanie w ustawieniach przeglądarki lub opuścić naszą stronę i wyczyścić ciasteczka z pamięci przeglądarki.

Zamknij