Barbi IQ

To nie jest żaden uniwersalny sos. Po prostu rozpal grylla, weź te żeberka i piecz je wolno przez 6 godzin w 120 st. Potem dorzuć węgla i konkretnie rozpal konara. I tutaj wchodzi nasz sos, z białą pokrywką. Smaruj to, karmelizuj to – i tak minimum 3 razy. Róbcie sobie takie coś, bo konie same się pasą. Ten sos służy tylko do tego.

30,00 Dodaj do koszyka


0 Komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Strona korzysta z plików cookies w Twojej przeglądarce. więcej info

Nasza strona jest oparta o CMS Wordpress. Jego mechanizmy zapisują w Twojej przeglądarce pliki cookies. Dzięki którym mamy możliwość zbierania statystyk odwiedzin, auto-uzupełniania formularzy oraz wiele innych przydatnych funkcjonalności. Jeśli nie zgadzasz się na zapisywanie tych plików w swojej przeglądarce, możesz w dowolnej chwili wyłączyć ich obsługiwanie w ustawieniach przeglądarki lub opuścić naszą stronę i wyczyścić ciasteczka z pamięci przeglądarki.

Zamknij