Kategoria: Polskie BBQ

Wszelkie dobroci z bezpośredniego ognia lub dymu. Nie tylko mięso, ale wyłącznie pełne smaku i ostrości potrawy.

Fanem dobrej wołowiny jestem już od bardzo dawna. Jem mięso coraz rzadziej, jednak jak mam ochotę na kawałek na prawdę dobrej wołowinki to z reguły sięgam po steki. Przeważnie robię je w kuchni, na patelni. Tym razem spróbowałem jednak upiec ten kawałek mięsa bezpośrednio na ogniu.

Tagi :

Jestem polakiem… Lubię kebab… To chyba nikogo nie zdziwi. I pomimo, że mięso staram się jeść raz w tygodniu, to kebs z czosnkowym, zaprawiony Mokrym snem wzbudza we mnie podniecenie za każdym razem. Dziś chciałem Wam pokazać jak łatwo i mega smacznie można takiego mini kebaba przygotować nad ogniskiem lub grillem.

Tagi :

0

Strona korzysta z plików cookies w Twojej przeglądarce. więcej info

Nasza strona jest oparta o CMS Wordpress. Jego mechanizmy zapisują w Twojej przeglądarce pliki cookies. Dzięki którym mamy możliwość zbierania statystyk odwiedzin, auto-uzupełniania formularzy oraz wiele innych przydatnych funkcjonalności. Jeśli nie zgadzasz się na zapisywanie tych plików w swojej przeglądarce, możesz w dowolnej chwili wyłączyć ich obsługiwanie w ustawieniach przeglądarki lub opuścić naszą stronę i wyczyścić ciasteczka z pamięci przeglądarki.

Zamknij